2012 Vasaros sezono uždarymas

2012-10-16

Spalio 6 d. “Tennis Temptation” teniso klubas oficialiai uždarė vasaros sezoną, o tuo pačiu ir atidarė naują žiemos sezoną. Nors buvo planuota gražia kompanija išvažiuoti uždarymui į Dzūkiją, pabjuręs oras privertė užmiršti pramogas ir pasižaidimus lauke. O be teniso, kaip žinia, uždarymas ne uždarymas. Todėl beveik 30 šaunių klubiečių šeštadienio popietę susirinko SEB Arenos kavinėje “Break Point” aptarti nuveiktus darbus ir pasidalinti mintimis apie klubo veiklą ir ateitį. Klubo vadovai Jurgita Kveselaitė, Lina Berankytė ir Arūnas Valickas pasidžiaugė, kad klubo narių skaičius pasiekė apvalų skaičių 50, papasakojo apie klubo pasiekimus vasaros sezono metu, su kitais klubo nariais aptarė ateities planus, bendradarbiavimo galimybes su kitas teniso klubais bei planuojamas išvykas.

Tuo pačiu buvo ištraukti „žaibo“ teniso turnyro burtai, kurie poromis suskirstė šventės dalyvius į 14 porų. Kitas 3 valandas visos poros varžėsi tarpusavyje žaisdamos ilgąjį tie-breaką iki 10 taškų. Nors turnyras ir buvo draugiškas, tačiau emocijos pradėjo lietis jau prasidėjus pirmiems susitikimams, niekas nesiruošė nusileisti ir pasiduoti be kovos. Visoms poroms sužaidus tarpusavio mačus, paaiškėjo turnyro nugalėtojai. Jais, per 13 mačų patyrę vos 2 pralaimėjimus, tapo mišrus Andriaus Labunsko ir Gintauto Gervės duetas :). Nugalėtojams ir prizininkams buvo įteiktos taurės ir prizai už vakaro pasiekimus.

Trumpai atsipūtę, patys šauniausi ir ištvermingiausi klubiečiai rinkosi „Pabo Latino“ klube, kuriame prie gausiai nukrauto vaišių stalo dalinosi vakaro įspūdžiais ir visaip kitaip linksminosi. Kadangi šiai uždarymo daliai joks griežtas reglamentas nebegaliojo, kai kam linksmybės užsitęsė iki kol išaušo šviesus ir saulėtas sekmadienio rytas.

Klubo nariai dėkoja Jurgitai, Agnei, Arūnui ir visiems kitiems, prisidėjusiems prie puikios šventės organizavimo, ir su nekantrumu laukia ateinančių susitikimų. O iki šv. Kalėdų jau nebe taip ir toli……

Comments are closed.